Christiaan Kleczewski

Christiaan Kleczewski

Christiaan is Agile Coach bij de Agile Scrum Group. Hij is gecertificeerd Scrum Master. Als Agile Coach traint, coacht en adviseert Christiaan individuen, teams, en organisaties. Christiaan heeft veel ervaring met de implementatie van diverse Agile werkwijzen in voornamelijk IT-organisaties. Hij heeft succesvolle trajecten begeleid rondom de introductie en de implementatie van het Scrum raamwerk en de Kanban methode in een veelvoud aan bedrijven. Daarnaast heeft hij binnen een groot aantal Scrum Teams de rol van Scrum Master vervuld.

Workshop:
Agility en RPA

Agile methodes kunnen je helpen om processen gestructureerder te laten verlopen. In deze workshop wordt uitgelegd en geoefend met een aantal agile methoden, zoals Kanban, die helpen bij het invoeren en werken met robot gestuurde processen.

Kanban is een methode om kenniswerk-diensten (processen) te definiëren, managen, en verbeteren. De kracht van Kanban zit ‘m vooral in het onzichtbare (kenniswerk) zichtbaar maken, en in de kunst om niet alles tegelijk op te pakken.

Bestel hier je tickets of bekijk hier de rest van het programma.