Programma 31 oktober

RPA Event 2019

Volgens onderzoeksbureau Grand View Research groeit de internationale markt voor RPA na 2018, jaarlijks met 61%. Tijdens het World Economic Forum werd RPA zelfs al de 4e industriële revolutie genoemd. Daarom organiseert RPA Experts jaarlijks het grootste RPA Event van Nederland. Kom naar het RPA Event 2019 en ervaar de antwoorden op al deze vragen:

 

  • Wat is RPA en hoe werkt het precies?
  • Hoe start je met Robotic Process Automation in jouw organisatie en hoe doen andere organisaties dit?
  • Hoe zetten we de medewerker centraal op een manier die maximale waarde creëert?
  • Wat zijn praktische tips en tools? Best practices?

 

Op onze RPA markt vindt u diverse aanbieders van Robot software maar ook adviseurs die u meer kunnen vertellen over het implementeren van RPA. Het RPA Event biedt een volledig dagprogramma met nuttige workshops, interactieve sessies en inspirerende lezingen van bedreven RPA adviseurs en visionairs op het gebied van RPA en verandermanagement.

Programma

 

8:30        Ontvangst, licht ontbijt en RPA markt

9:30        Opening dagvoorzitter

9:45        Asher Lake over Virtual Employees bij KLM

10:15      1300 robots bij ING: wat doen die allemaal?

11:00       Pauze | Koffie, thee

11:45       Breakoutsessies, kies 1 van de volgende onderwerpen:

12:30       Lunch en rondkijken op de RPA markt

13:30       RPA Center of Excellence van Nationale Nederlanden

14:00       Treinen en robots, de RPA reis van de Nederlandse Spoorwegen (NS)

14:30       Breakoutsessies 2, kies 1 van de volgende onderwerpen:

15:15       Pauze | Koffie, thee

15:45       RPA bij pensioenuitvoerder MN: van business case tot benefit tracking

16:30       Afsluiting door dagvoorzitter

16:45       Borrel

Slimmer werken met RPA

RPA staat voor Robotic Process Automation. Maar nee, dit betekent niet dat het hier om een werkelijke robot gaat. Maar wat is RPA dan wel? Het is eigenlijk gewoon een software die je instelt. Je kunt het beter zien als een virtuele robot die op de achtergrond werkzaamheden van je kan overnemen. Hiervoor automatiseert hij repetitieve, rule-based processen en zorgt hij dat werknemers zich hier niet meer mee bezig hoeven te houden. Dit kan zich op veel verschillende processen betrekken, waarbij gedacht kan worden aan:

 

  • Administratieve werkzaamheden;
  • Financiële en IT support-werkzaamheden;
  • Backoffice-werk.

 

Veel van onze eenvoudige administratieve handelingen worden nog handmatig door medewerkers uitgevoerd, wat veel tijd en geld opslokt. Zou het niet ideaal zijn als een software robot facturen voor je verwerkt, bevestigingsmails stuurt, dingen kan overtypen, informatie kan ophalen en noem het maar op? Nou, dat kan nu dus met Robotic Process Automation! De RPA robot zorgt ervoor dat deze tijdrovende, repetitieve werkzaamheden automatisch worden uitgevoerd. Op deze manier neemt de robot deeltaken van een werknemer over en kan hij/zij zich focussen op het toevoegen van waarde voor zowel de organisatie als voor klanten. Afhankelijk van de gewenste omvang is het met deze software dus mogelijk om over een groot aantal ‘‘virtuele’’ medewerkers te beschikken. Op deze manier kun je kosten en tijd aanzienlijk drukken, waardoor de kwaliteit van je producten en de resultaten van je organisatie verhoogd kunnen worden. En dit leidt vervolgens weer tot een voorsprong op je concurrenten.

Over RPA Experts

RPA Experts implementeert Robotic Process Automation bij organisaties, helpt bij de keuze voor een software oplossing en begeleidt en traint medewerkers. Onze Proof-of-concept is dé ideale manier om in een korte periode (4 weken) een werkende robot te hebben en de voordelen van RPA zelf te ervaren. Eerst in één ochtend alles leren over RPA én zelf een robot bouwen? Kom dan naar een van onze RPA Labs.

Heb je vragen omtrent het programma of heb je zelf een interessante RPA case die je wilt inbrengen? Neem dan contact met ons op via e-mail of bel: 030-2273 379.