Op de RPA markt vind je eigenlijk alle bekende aanbieders van Robot software. Daarnaast zijn er ook diverse adviseurs op het gebied van Lean Six Sigma en Agile.

Vertegenwoordigers
Automation Anywhere
Automation Anywhere
Agile Scrum Group
Agile Scrum Group

Agile Scrum Group richt zich op non-IT organisaties die op een flexibele, wendbare (Agile) manier producten en diensten willen ontwikkelen. Agile Scrum Group leert organisatie hoe ze Scrum kunnen toepassen in hun projecten. Scrum wordt hiermee een onderdeel van de cultuur van de organisatie.

Uipath

UiPath is als marktleider benoemd in de 2019 Gartner Magic Quadrant voor Robotic Process Automation. UiPath, dat sinds kort ook een kantoor heeft in Amsterdam, biedt wereldwijd software robots aan om organisaties te ondersteunen in het automatiseren van bedrijfsprocessen.

Bureau Tromp

Sinds 2010 ondersteunt Bureau Tromp organisaties om van hun klant een koning te maken. Dit doet Bureau Tromp door organisaties slimmer te leren werken met behulp van de Lean en Six Sigma methodiek. Hierdoor is er meer capaciteit om klanten nog beter van dienst te zijn. Lean richt zich op het enkel uitvoeren van werkzaamheden die waarde toevoegen voor de klant. Het wegnemen van verspillingen en het creëren van flow zijn hierbij het uitgangspunt. Six Sigma is complementair aan Lean en wordt vooral ingezet bij datarijke processen. Six Sigma houdt zich bezig met een constante kwaliteit in productie en dienstverlening.

bluepond
Bluepond

Robots As A Service! Bluepond de uitvoering, u het resultaat. Zijn uw medewerkers te veel bezig met interne processen en te weinig met klanten? Dat kan anders! De ‘robots’ van Bluepond nemen administratief repeterend werk over. Ze werken snel, zijn gegarandeerd foutloos en 24/7 beschikbaar. U bespaart tot wel 75% op uitvoerkosten en uw mensen kunnen zich volledig richten op de core business.

RPA Experts

Met Robotic Process Automation (RPA) worden medewerkers ondersteund bij het uitvoeren van administratieve werkzaamheden door een software robot. Hierdoor kan een medewerker zich nog meer richten op het toevoegen van klantwaarde. Dit zorgt voor leuker en uitdagender werk. Het verbeteren van processen met behulp van robots doet RPA Experts, een trainings- en adviesbureau, op basis van 3 pijlers: mens, proces en techniek.

Redwood Robotics

‘Remove the mundane and make work-life better for everyone’, is de missie van Redwood Robotics. Redwood focust zich volledig op het ontwikkelen van robots voor automation. Zo hebben bijvoorbeeld Heineken, HP en Siemens al geprofiteerd van de software robots van Redwood Robotics.

Coforce

Door het inzetten van de juiste intelligente automatiseringsoplossingen, wil Coforce graag zijn klanten vooruit helpen. Coforce biedt bedrijven en instellingen efficiënt geautomatiseerde samenwerkingsvormen tussen mensen, processen en technische systemen. Coforce maakt deel uit van InnovestIT Group.

Management Team (MT Media Groep)

Met de merken Sprout en Management Team (MT) inspireert MT Media Groep maandelijks ruim 600.000 ondernemers, managers, directeuren en cxo’s.